13/11/2018 22:11

Sou a Seu Electrònica

On sóc?

Acabeu d'entrar a la Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística, creada per Resolució de 16 de desembre de 2009, de la Presidència de l'INE per a facilitar l'accés per mitjans electrònics dels ciutadans a la informació i als procediments administratius, a qualsevol hora i tots els dies de l'any.

Què és la Seu Electrònica?

És l'oficina virtual d'atenció a l'usuari a Internet, que compleix els requisits establerts a la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques

A qui va dirigida?

A ciutadans i empreses que volen interactuar amb l'INE a través d'Internet.

Què es pot fer?

Formular consultes, presentar documents per Registre i realitzar gestions que fins ara es realitzaven de manera presencial. En funció del tràmit pot ser necessari disposar d'un certificat digital.

Com funciona?

Els tràmits que es realitzen a través de la Seu Electrònica tenen la mateixa validesa que si s'efectuen de manera presencial. A cada tràmit es descriuen la finalitat i els passos que cal seguir per a realitzar-lo correctament.
 

Novetats
Eleccions Municipals i al Parlament Europeu 2019. Manifestació de voluntat d'exercir a Espanya el dret de sufragi actiu dels ciutadans de la UE
Accés al tràmit

Eleccions al Parlament de Andalucia de 2 de desembre de 2018
Més Informació


Tràmits més freqüents

Enllaços d'interès