23/01/2019 04:10

Sou a Seu Electrònica / Tràmits / Eleccions Municipals i al Parlament Europeu de 26 de maig de 2019 / Eleccions Municipals i al Parlament Europeu 2019. Manifestació de voluntat d'exercir a Espanya el dret de sufragi actiu dels ciutadans de la UE

Fitxa del procediment

Nom: ciutadans de la Unió Europea residents a Espanya. Manifestació de voluntat d’exercir a Espanya el dret de sufragi actiu en les eleccions municipals i al Parlament Europeu de 26 de maig de 2019

Descripció: permet als nacionals d’altres països de la Unió Europea residents a Espanya manifestar la voluntat d’exercir el dret de sufragi actiu a Espanya.

Òrgan responsable: Oficina del Cens Electoral.

Matèria: electoral.

Termini: Per exercir el dret de sufragi actiu a Espanya a les eleccions municipals i al Parlament Europeu del 26 de maig de 2019 haurà d’haver manifestat la seva voluntat a tot tardar el 30 de gener de 2019.

Mitjans d'autenticació: certificats electrònics publicats a la Seu Electrònica de l'INE (sempre que l’Oficina del Cens Electoral disposi del seu nombre d’inscripció en el Registre Central d’Estrangers) o parella de claus: Clau de Tramitació Telemàtica (CTT) remesa per correu postal i Número d'Identificació d'Estranger (NIE).

Adreça d'accés al procediment: https://sede.ine.gob.es/manifestacion_voluntad_voto_ct

Aquí pot realitzar les actuacions següents

Enllaços d'interès