02/03/2024 21:02

Ciutadans nacionals de països amb acords
La tramitació per Internet per als ciutadans de països amb acords és des de l'1 de desembre de 2022 fins al 16 de gener de 2023.

Forma d'accés

Podeu accedir, des de l'1 de desembre de 2022 fins al 16 de gener de 2023, acreditant la vostra identitat per qualsevol de les maneres següents, però és necessari que l'Oficina del Cens Electoral disposi del vostre número d'inscripció al Registre Central d'Estrangers (NIE):

- Per realitzar la sol·licitud s´exigeix un certificat electrònic associat al seu document nacional d´identitat, o mitjançant el sistema Cl@ve.

- Mitjançant el NIE i la clau de tramitació telemàtica (CTT) tramesa per correu postal al vostre domicili per l'Oficina del Cens Electoral.


Si no té certificat digital ni Cl@ve ni ha rebut la CTT, haurà de descarregar l´imprès de sol·licitud i seguir les instruccions.   premeu aquí

Descripció de la funcionalitat

Si ja l'heu manifestada prèviament per aquest procediment i hi accediu novament, us apareixerà l'opció SÍ, però no podreu modificar-la.

NOTA: Les dades corresponents a les sol·licituds tramitades per correu postal o presentades als ajuntaments, no es reflectiran a les consultes per aquest sistema.

Si no disposeu d'un certificat electrònic reconegut o de la parella de claus, no podreu realitzar la vostra sol·licitud per aquest procediment, i us haureu de dirigir a l'Ajuntament corresponent a la vostra residència habitual.

Una vez autenticado por el sistema se le mostrarán sus datos padronales, y con la opción de manifestación de voluntad de ejercicio de derecho de sufragio activo con valor: Sin datos.

A continuación deberá seleccionar la opción SI y pulsar el botón Aceptar.

Si la hubiera manifestado previamente por este procedimiento y accediera nuevamente, le aparecerá la opción SI, pero no podrá modificarla.

NOTA: Los datos correspondientes a solicitudes tramitadas por correo postal o presentadas en los ayuntamientos no tendrán su reflejo en las consultas por este sistema

Acceder

©  INE 2024      Avda. Manoteras, 52 - 28050 - Madrid - Espanya Tlf: (+34) 91 583 91 00